Monday, June 28, 2010

SHOUT!

Happy birthday, Ning!!!!


Semakin muda ko!

For those yang tatau, today Ning celebrate her 35th birthday. Akak aku tuh setahun (and three weeks) older than me.

Tadik wat surprise gituh tuk dia kat rehearsal musical Shout!

Apapon, for those of you yang suka pementasan musical, you MUST catch it.

It'll be staged at Pentas 1, klpac. Tickets pon tak mahal. RM255, RM215, RM185, RM155, RM115
Call 03-7711 5000 if you need more info.

Shout! is a mod musical that features music from the English scene during the 60. Five main characters will sing to the tunes of Petula Clark, Dusty Springfield and Lulu. S

Memang best gila masa meka berlatih, sempat aku amik video. Tunggu aku rajin aku uplodkan. Ada To Sir With Love, Downtown, You Don't Have to Say You Love Me, Goldfinger... banyak lah...

The cast, apart from Ning is Tria Aziz, (a pregnant tapi wow very the berseri) Nikki Palikat, Shanel Shanty James, Tisha Zarina, Stephanie Van Den Driesen, Chelsia Ng and Joanna Bessey.

Ni je sempat aku snappy masa meka berlatih. Ni masa opening scene. Teringat lak pesen Hasnol dulu ngan baju ujan. Heh!

Anyway nak find out more - CLICK HERE.


Aduh... not feeling well hari ni so memang balik cepat. Have to drink lots of water... tapi ko mampu?

Matilah bukan je feeling kena Evian, ke or at room temperature ok! Kena Jean Paul Gaultier punya limited edition punya je ok! Matilah berangan.

Ok la... layan demam selsema sikit nih. Ni tak kritikal nya, so guess will be ok soon.

Until then... nak layan lagu-lagu retro from Shout! jap. Nak hapal balik. Heh.. aku minat Lulu.

Reactions: