Monday, June 07, 2010

Just another night

Adoi! Malasnya nak update blog!


Mana taknya... lepak je keja. Dah la musim ujan je kalao belah malam. Kalao tak mengular, rasa cam nak melekat je dalam bilik layan video bagai.

Smalam however lari ke sana sini. Busy Monday katanya.

First order of the day - nak interview Marion. Da lama pon tak catch up ngan dia sebab biasala she's been so busy with E News Asia and all.

Had a good interview and all. What with wedding plans... oops! Tunggu la aku link story bila kuar. Tak berani nak cakap pe-pe. Tapi kalao betol dia tamatkan zaman bujang, tahniah la kan.

After was done, got some work done in Damansara. Syukur seribu kali syukur, masih ada rezeki bergolek masuk. I guess hard work does pay off - when people do see what you're able to do.

Done, picked up Anne, pastu lepak umah Stacy jap kat Kinrara. Tak penah agik mai umah dia nih sejak dia pindah dari Jalan Klang Lama.

Tuh dia.. kekurangan AIM jerk katanya.

Anyway, we all decided to chill at Rasta. Si Akim pon join. Last-last ramai la gak - termasuk yang tak perlu. Heh.. sabar jer.

Yang penting - ni anak Anne. Anne dari Warner Music - bukan Farina (nama manja Farina pon Anne gak). Anyway comel tak si Danial ni.

Tuh dia.. nak amik pic tak bagi ok! Dia ni jenis quiet tak amik pot. Quite unusual for a 10 year-old yang usually very the perangai Happy Tree Friends.


Had a good night out. Tired by the end of it - but massive fun!

Reactions:

2 comments:

wah stacy ngan akim... joe bglah tips2 berguna kat stacy biar dia terus berjaya!!!