Wednesday, June 23, 2010

Gucci-fied

Arituh tak dapat iPad aku cause obviously US out of stock bagai. So pesanan tak sampai la. Tapi takpe... sementara tuh since da ada duit tak spend da... am getting a Gucci wallet this weekend.


Aku skodeng da. Member beli dari seberang laut. Over the sea katanya, lebih murah.

Tu gambar stok kat atas. Aku suka! Simple black, monogram yang tak obnoxious. Taking delivery of it by this weekend. Me likey! Brand new and still costs cheaper than in stores here, yang penting.

Tapi skang tension sikit sebab tunggu payment masuk dari client. Masuk je, ni la next acquisition aku plan. Aku da target lama, tapi akhirnya ada member leh dapatkan.

The perfect laptop bag - obviously... a Gucci.


Merasalah nak lengkap satu set. Yang penting, the wallet and the laptop bag nanti matching bagai with at least two of the four pairs of shoes I have.

Suka suka suka!!!

Sekian luahan retail therapy tuk hari ni. Heh!

Reactions:

0 comments: