Friday, June 18, 2010

Freaky Friday

Ari ni walaopon end of the week and everyone's going TGIF, aku rajinkan diri rush about. Dari Damansara, sampai ke Astro ada keja nak siapkan.


Was a fun night though... amik ko lama da tak post pics Datuk Siti Nurhaliza. Malam tadik recording Raya special kat Astro skali ngan Akim ngan Shahir as guest artistes.

Ampunkan kualiti pics ye, sebab pakai Blackberry je dari jauh. Malaih nak dok dekat-dekat. Heh... sibuk mengumpat backstage lagik seronok.



Siti salin baju tiga kali - I love this particular one, her first outfit yang itam nih. Merasalah make-up Nurul Shukor yang meletup! Ke hasil pakai SimplySiti. Matilah aku!


Tak suka second outfit nih. Serious, I think looks too much like baju ala ala saree balu India yang dipakai masa anugerah dulu. Matilah Rizman Ruzaini carot aku (ampun nok, aku tak kata baju ko hanya leh dijual di kasino kat Pulau Sentosa jek - matilah Hatta dan Zery lak maki aku pasnih.. ampun!!!)

Tapi pas baju nih, salin one more yang aku suka.

I think green looks fab on her. Cutting biasa je, but I think Siti looks hawt in this.

And of course, dare I forget the guest artistes? Amik ko, mood Raya da. Woi! Akim! Utang posa da bayar kah? Matilah!!! Memang set-up nak kena carot nih.

Heh... dah dah... tu je pics nak share.

Apapon it was nice fraternizing with everyone. I haven't been out too much, so now kena start balik aktif seperti dahulukala. Macam la berkurun tak turun padang tuk event.

Pe pon... have a good weekend, guys. And stay safe.

Reactions:

0 comments: