Monday, May 10, 2010

Penang!

Yeay! Aku kini update blog dari bilik kat Hard Rock Hotel kat Penang!


Kami gerak tadik about noon. Berhenti sampai tiga kali... tiap kali aku nak tidur je, berhenti. Nangis!

Sampai je kat Juru, this was the sight that greeted us.

Tuh dia! Ramai bikers menunggu nak escort ke pulau. Ko hado?

And antara nya....


Superman himself! Amik ko si Pejal feeling outrider kah? Tapi serious memang meriah!

Remember the FT logo ek. Kalao ko ingat - logo ni gak cover Adrenalin. Show it off, Faizal.

Now pose sikit depan bas kita. Bas siap wifi ok! Sepanjang perjalanan aku online. Aku suka.. perjalanan berapa jam tak rasa pon, ok!


And yang best nya ngan escort convoy bagai.. jalan Penang yang sesak slalu, kosong je. Laju je kita sampai destinasi.

And destination? Hard Rock Hotel kat Penang.


Pemandangan dari lobi pon da meletop. I think the Hard Rock brand is overrated... but Hard Rock Hotel Penang is like WOW! Memang cantik.

Yang penting... aku suka cermin bilik air. Rasa nak kebas. Grand!

When finally got up in my room - amik ko pemandangan. Heaven sangat, ok!

Pillow ni nak kebas leh tak? Matilah ko kan sangap sangat sampai sofa cushion pon soka katanya...

Nanti aku updatekan agik. Ni nak rest jap pastuh nak dinner.

Reactions:

2 comments:

joe aku gerak g penang mlm ni
jumpe kat sane k =)

fuhhh tetiba terasa adrenalin ku ingin ke penang jugak. anyway HRHPenang memang best. tak sabaq nak tunggu u upload video performance FT kat u tube. hihihihiii chaos!