Wednesday, May 05, 2010

Crush!

Our flashmob has been getting quite a bit of coverage. Semalam keluar paper New Straits Times and The Star. Bangga jap tengok all these street musicians I'm working with get featured.


Matilah aku suka suka suka! If you guys wanna read more on that - go to the J Squared website.

Aku happy gila. Wat skang, video pon da ready, just tunggu client go ahead nak release kan jerk. Sementara tuh... layan jer keja.

Ujung minggu ni nak cuti-cuti light-light sikit. Tapi sebelom tu, kena prep for funeral cousin aku Jumaat nih, tunggu adik beradik dia semua sampai as sister arwah on the way dari Germany.

Aku minggu ni cool down sikit, tapi next week entah camna. Nak cuti ke tak nih. Hati katakan nak... tapi otak kalao slow down sikit je karat kang.

Dilema. Nak cuti ke tak...

Yang penting, tengah kumpul maklumat untuk sesuatuh lebih kurang dua minggu lagik. Api neraka akan marak! Heh!

Adalah.. more info on that too later.

Meanwhile.. korang KLIK SINI and layan this new band. Their name is Crush. band abang Pacai ni. i love 'em cause they're hard rocking! Tapi sapa yang tanak lagu-lagu Bingit sangat, listen to the songs, Anymore and The Aliens Are Coming. My fave songs nak layan. Korang try je...

Sayang je radio kita tanak mainkan lagu camni sebab ada yang brand TERLALU URBAN katanya. Matilah ko urban.... orang Felda pon leh layan Linkin Park, Britney Spears bagai da... leh lak dia bezakan lagik muzik ngan tag urban atau kampung. Sodih! Kalao bagi lagu dangdut, radio tuh kata kampung lak tanak main. Gila...

Ok.. blog more soon.


PS - Sorry pada semua yang try masuk klubbkidd.com dari smalam ada problem server. Long story, but things are sorted out now, so no issue of that happening again.

Reactions:

0 comments: