Friday, April 09, 2010

Perhatian!

Saja nak cakap tuk hari ni. Sapa lom join klubbkidd.com on Facebook, tunggu apa lagik. Cepat!


Kenapa korang patut join up? Well, simply because Facebook senang sikit nak connect and sampaikan apa saja selain daripada kat blog aku via Comments or the chatbox.

Besides, sini ramai yang segan, sana tak. And plus, aku suka nak privatize my personal Facebook tuk jaga kengkawan artis dan orang industri yang dalam Facebook aku, but I still want to connect with you guys, so this is the best way.

Satu lagi sebab, kerana aku da bukak mini blogshop!

Aku letak harga istimewa tuk pembaca blog aku tuk barang-barang yang branded saja, with free shipping and handling for benda-benda yang harga umpph sikit.

Still, if you are not a member, and I will check, the prices don't apply, ok. Kira korang kena member dulu baru aku layan.

So tunggu apa lagik.. cepat add. I have the Coach bags, ada kasut Guess and Lewre and also sunglasses Dior dan Prada. Items adalah brand new ataupon pre-loved. Pada kawan-kawan pembaca blog aku, kalao nak add items pon leh... kita wat our own little marketplace.

All items guaranteed original (tak main la ciplak nih).

So layan....



klubbkidd.com on Facebook


Reactions:

5 comments:

dah jadi fan dahh..lamaaa dah since ko baru-baru bukak lagi. aku top 30 kot. haha motif nak berlagak??

eheheheheh... kelassss...!!!! aku bagi 1% discount agik tuk ko atas barangan blogshop! ahahahahah

aa aku ngaku br jadi fan!! kipas kipas

wahh..baguihh..baguihh..moga jadi peniaga berjaya pulak lepas nie..