Friday, March 19, 2010

Randomness

So sorry entries aku semakin lambat je kisahnya. Biasalah.. orang tak sihat, semua dibelakangkan.


But feeling a lot better today - and it's time for my check-up. Follow-up dari ari tuh punya. Everything should be ok (hoping). Apapon... ni muzik pengiring malam-malam aku for the past few nights - the new album by Samsons. My favourite track is still (lepas beberapa bulan da single tuh kuar), Tak Ada Tempat Seperti Surga.


Oh by the wau, lupa nak kongsi. Arih dapat kad jemputan ke resepsi Umie Aida. Yeay! It's going to be lovely!



And one more random pic. Ni dari McDonald's yang nak masuk highway ke selatan. I noticed this first time masa dulu konsert Akademi Fantasia musim ketiga, minggu ke lima tak silap kat Putrajaya. Time tu stopover nak beli makan-makan sikit.

Amik ko. I still laugh when I see it.


I laugh not only because it's salah (or there's a cup that's posing on its own in it - not mine), but imagine kalao baca ngan Kelantanese accent. I don't know.. it's funny for me. Heh.

Eh... jap... sapa tak sempat tengok Diari semalam, ni dia. Note that Jimmy still feeling bahasa Baku (walaopon...), Mok the monkey is still there (tak perlu), Alif leads the rest in sounding bad and classes and shown kurang still.

And dare I mention the horrible taglines? Aduh... semakin ridiculous. I think in fact bab taglines ni dari dulu aku katakan. Tak payah sebenarnya. Cam membodohkan. Dulu it came naturally, now it's just.. contrived. Sila check dictionary kalao tak paham ek maksud. If not - retarded comes close to describing the taglines.

And not only did they waste time decorating their chairs, they had iguana as a pet nak kembalikan kot zaman kegemilangan Nemo masa musim pertama kot (motif si Anum mengong tu asik sebut dinosaur?) Aduh... layan la kalao korang larat.



PS - Kalao ada contestant pakai mic camni leh tak?

Reactions:

6 comments:

hey babe!..

baru dapat that cd ke..i think kat msia x kuar lagi..i dapat cd pun from my fren..dia belikan dari Jktr..apa2 pun i still waiting them to coming back to Msia...nanti we together2 ar..

have a nice weekend..

dearieeeee! HAVE FUN at umie aida's reception! and psst- i love that album cover :)

suria : actually they released it here. aku pesan dari kawan from jakarta months ago tapi nggak sampai ehehehhe.. and yeah can't wait for bams and co to come back here.

Jess : will do. still some time off. and i love the cover too.

i think ur frens saje lupa kot..nanti i nak usha la sama ada album tu dah ada di pasaran atau belom..hey did you go to jakarta dalam masa terdekat nih?..

i miss them so much..so jakarta...hehehehe..

takla beb. meka beli simpan sendiri. hahahaha.

da ada la pasaran sini. released by universal music. tu yang aku dapat tuh. ehehehehe...

no la. aku da lama tak jejak jakarta. miss jakarta so much. last i went indonesia pon for soundrenaline in bali but samsons tak performing.

oh nanti aku cuba usha kedai2 muzik..leh snap snot gambar cd di pasaran...tq beb for da info..

maybe mei nih cuba g jktr kalau mampu..dah setahun x g jktr..hehehehe..:)...teringin nak g bali...tp tu ler...semua kena plan....

hey, bila nak bawa aku tour opis u nih..ghehehehehe..