Friday, March 05, 2010

Fancy a stick of satay?

Tadi gi Pavilion. Masa nak carik tempat makan, spotted this familiar face. Dak keja tempat jual satay tuh. Macam kenal... tapi sapa ek pekerja kat tempat tuh?


Korang cam tak?

Mai usha dekat sikit sapa pekerja yang moka cam kenal yang ala ala tengah curi tulang nih. Now do you recognize him?

Sapa tak kenal sila hantuk pala pada PC atau laptop (takde insurance tuh takyah... tak mampu aku nak bayar tuk whatever injuries ko sustain kang).

Fahrin da keja kedai satay ke? Ramai lah yang nak melantak satay kalao betol. Ni pon aku tweet pic ni pon da ada yang message dan BBM kata kalao betol nak storm the shop teruih. Kata kau...!!!

Heh... actually tadik Fahrin wat gathering makan-makan bersama fans dia off fan page Facebook dia kat Serai Satay Bar kat Pavilion. Sporting gila siap nak hidang bagai ek, siap pakai apron semua. Merasalah... advertising sungguh untuk Serai Satay Bar yang sedap sangat... katanya... walaopon...

All in all after abih spent some time kat Pavilion, met some friends, resisted the urge to shop (berjaya!... except for a little keychain... what???? I needed it!!!) and then had dinner and headed home.

Mana taknya. Friday night, kengkawan semua konsep 'the number you have dialed is not available' walaopon sibok berjanji bagai nak rak. Dah tunggu sekor-sekor sampai tengah malam, konsep gi mampos la korang aku balik dulu. Kowser...

Esok da plan nak jejalan sikit nak carik barang, so nak make it an early night. That is after I catch up on Project Runway (also Canadian version yang Iman ala busuk stiff keras kayu bagai) as well as Idol before I sleep.

Until tomorrow...

Reactions:

0 comments: