Friday, February 05, 2010

Snooze time

Oh have mercy. Ngantuk gila nih...


Tadik siang gi lepak ngan group Celepets.

Who are the Celepets? Bukan group pop pompuan yang baru ok.

These are the Celepets. Part of the group anyway, short of two members masa memula lepak. Takde Dynas Mokhtar and Serena C saja.

So we have, from left, Atilia Haron, Sazzy Falak, Aishah Sinclair, Daphne Iking and Yasmin Hani.

The Celepets are kind of like a sorority kinda thing. All these beautiful actresses and singer (Atilia sorang) and model/emcee/numerous other talents are a bunch of real friends in a very fake industry.

Suka sangat tengok meka bersama, and kaki layan aku gak on Twitter and Blackberry Messenger (but Daphne jerk pakai Onyx while Sazzy tak kisah sebab obsessed ngan iPad)

They into causes, from environmental to kids to everything you can think of, and salute aku kat meka nih.

Anyway hajat jumpa meka tadik ada la... tapi takleh cita skang. Dynas joined us later after Aishah left sebab ada hal. By the way, all the best to Dynas on her coming baby - two months to go, and we're sure it's a girl!

Prayers for a safe and healthy baby coming your way, babe.

Baru nak wrap session ada lak familiar faces masuk Alexis where we chilled for like over five hours! Abih la makan minum je keja bloated (tapi still lapar and nak melantak some more at the end of it).

Hah ni menarik sikit. Kiri skali sapa tak kenal Ramli MS. The dude in blue is Fadzli from TV3 and the lady sapa lagik kalao bukan Rozina the head honcho of Astro Awani.

Aiks... weird combo kan. Sampai berbisik benda. Ni leh wat gosip. Kelas... wakil Media Prima dan wakil Astro dok semeja. Er... korek!

So dari nak balik dok le layan agik.

Pastuh move lak ke Rasta layan minum borak jap ada informal meeting. The last of an early day that started out at the bank (yang best time nak Raya nih, utang semua orang da bayar, so sapa ada utang with anyone celebrating Chinese New Year, mesti bayar kalao tak suwey!)

Bumped into Alyah and friends. Layan lagik borak ...

Aku da ngantuk tahap gaban da at this point. But had one more meeting to go. Big, big plans for 2010.

But for now, I have a packed few days ahead. Later today, ada dua event kat TV3, one being signing of MOU between TV3 and promoters for Rossa's concert here coming up and the other being a cheque presentation for winners of Anugerah Juara Lagu.

Sabtu nak bawak orang tua lak gi beli belah sikit nak prepare for Chinese New Year.

Sunday I have Anugerah Industri Muzik punya judging session round one. Dua minggu kemudian lak aku masuk round two. Tahun ni all the way aku judging... praying for quality stuff to judge kalao tak... berdarah la telinga.

Monday there's Kris Allen (yeay!) and Tuesday ada press conference pengumuman pengetua, tenaga pengajar and hos Akademi Fantasia 8. Bab tuh nanti aku speku, but for those of you following my column in The Malay Mail pretty much can guess the names involved dah kan... tapi tatau la ada perubahan ke tak sebab biasa la Astro semua akan sign contract last minute (walaopon sesi fotografi rahsia semua for publicity shots, Aksi, and interview Astro Awani da wat sana).

So... me swamped! Aku kena abihkan stok story by Saturday gak... so pening gila nih. Right now.. I just seriously need SLEEP!

Reactions:

2 comments:

joe..as usual,constantly busy..great u r still judging aim..they need ppl who can really understand music..gud luck

alaaa.. jangan aaa puji. segan aaa. bila nak belanja wei!