Sunday, February 21, 2010

Sniggers

Had fun today at an event that cannot be mentioned for privacy reasons. Bukan wat benda tak senonoh, tapi majlis yang takleh didedahkan katanya.


Abih je.. serious, sebab seharian - ngantuk babas lak bila sampai umah. Sedar-sedar da kol 9 malam. Sempat la dekat empat jam aku membuta. Ni jap agik nak sambung.

Saja nak update sikit, but nothing much for today.

Tomorrow awal pagik nak jumpa kawan jap, sebelom ke opis (nak try dalam minggu baru ni nak stick back to original routine bangun awal - walaopon sememangnya routine camtuh sampai 10 malam, cam orang kertu nak tidur je da).

Hopefully sempat siap segala sebab lepas lunch ada another meet jap, sambung keja, and then petang ada short meeting and brainstorming session for own company.

Esok aku nak susun jadual semua balik. Aktiviti dalam seminggu akan datang ni takde sangat, sebab mood Raya still on - things will be back to normal in a week's time. But meanwhile... ni nak tido.

Bunyi mercun pon da rancak letop sana sini.

Hari kelapan Chinese ni sembah dewa syurga or something like that - so jangan tekejut kenapa suddenly tengah malam dup dap sana sini. And prayers for the ninth day lak.

Actually kelima belas hari pon ada something... cuma orang ikut betul betul ke tak je... and plus ramai tatau pon.

Dengar bunyi mercun ni rasa cam baru nak raya lak...

Reactions:

0 comments: