Saturday, February 06, 2010

Lucky lucky

Oops... forgot nak post something from smalam kat Sri Pentas. Ada a little cheque handing ceremony over to winner of Anugerah Juara Lagu. Aku tak snappy sebab layan ramai kengkawan kat sana.


Until I saw this cute little thing walking my way. Stop! Snap!

Kebetulan Rossa ada cause ada signing MOU ngan Media Prima tuk konsert dia kang kat sini.

Called the Konsert Melodi Cinta, Rossa akan sekali perform ngan Pasha (Ungu), ST12 and Aizat.

For tickets which will go on sale on 14 February, CLICK HERE!

Anyway hari ni aku takde la entry apa sangat pon. Bak orang tua kuar gi makan, then gi shopping barang Raya sikit-sikit tuk persiapan.

Most interesting thing picked up? This bamboo plant yang twisted in the shape of a pineapple. Nenas ni kira 'ong' la.

Tapi yang penting... aku perasan kat tanda harga tuh ada silver panel. Ala ala benda alah gores dan menang yang bersepah. Aku tanya jurujual masa nak beli, apakah itu.

Apparently... pas beli benda nih, ko leh gores benda tuh - ada nombor bertuah!

Tapi bukan tuk cabutan bertuah yer. Nombor ekor katanya... tengok ko kalao 'ong' ko kena la. Heh... tak reti aku.

Reactions:

1 comments:

hehe pokok tu memang cantik. harap ia bawa 'ong'.