Tuesday, February 23, 2010

Hootchie moments

It's been a while since I last caught up with Sarimah.for a real gossip session, so semalam extended gituh. Started at Wendy's Mont Kiara and moved on to Bestari punya mamak at Solaris.


Banyak gak gosip.

Oops! Pada orang Astro - no... tak korek bab Akademi Fantasia ek. Perlu ke memandangkan aku da dapat bocor awal-awal. Oops!

Apa dia? Dari 12 pelajar, ada enam dari semenanjung? Apa dia? empat dari Sabah, dua dari Sarawak? Oops... apa dia? Diari nak tayang kol 7.30pm dekat ngan waktu Maghrib? Matilah tetiba larik topik.

No no no... korek ngan Sarimah pasal The Biggest Loser Asia! Tuh lebih menarik. Heh! Tapi sayang... she sealed her lips. Damn! Kena follow gak final.

Comel tak dak Mah ni tanpa make-up?


Comel katanya...

Anyway, esok aku janji entry panjang sikit setelah sekian lama sebab esok ada press conference nak umumkan penyampai, dan mereka yang wat persembahan di Anugerah Bintang Popular Berita Harian nanti.

So lots of piccies and camwhoring la.

Meanwhile... what do you guys think about this...


This is from the Gucci 2009 Cruise Collection. Me likey. Aku skang suka simple slip ons yang leh go at least semi formal. Bagik pendapat korang ek... saja je. Nak tau lawa ke burok ke apa...

Be posting more tomorrow...

Reactions:

6 comments:

comel kak mah.
hurm.
nice la that shoe.
simple.
;D

kasut tuh, sekali pandang huduh, dua kali pandang cantik...hehehhe...

kak mah, sekali pandang cantik, dua kali pandang pon cantik

JOE_LEE_MAH_JONGANG,

kasut tu smart lah. sekali pandang mcm konfius utk formal ke apa.....

joe, reveal sket pasal af8.. baru best. lantak la astro tu, ko pun tahun ni tak involve kan?hehe. dah astro announce nanti dah tak hot la.

sarimah nampak lg muda tanpa make-up. cantik!

erm..kasut tu cantik gak

Sarimah is very pretty even without makeup!! Shoes tu simple but nice.. Beli jgn x beli hehe -denise-

ramai nyaaaa setan! AHHAHAHAAHA.. hasut!!!! kering aku!