Thursday, January 21, 2010

Satu suara

Esok PC tuk Konsert Satu Suara. Tak sabar nak dengar konsep konsert and full details.


Amik ko rock takes over Istana Budaya gituh. With Aizat, Faizal Tahir and also featuring Siti Nurhaliza, memang tak sabar sesangat nak tengok. Definitely nak kena tengok first night itself.

Mana taknya... Valentine's Day bersamaan Tahun Baru Cina. Nangis la... malam kedua dan ketiga haram nak dapat gi tengok. The night before the eve bolehla...

Apapon it sounds awesome.

Oh by the way. Next month, early next month, ada performance Dayang Nurfaizah sekali ngan Marcell yang akan ke sini end of this month sempena promosi single duet bersama Dayang, bertajuk 'Sayang' (yang semua stesen da main.. dan Era BARU nak start rotation sebab sibuk sangat promosi lagu-lagu dari Kau Dan Aku yang hado).

More updates on that. Nak sambung keja jap.

Reactions:

8 comments:

era xabes nak promote kau & aku..ntah apa2.menyampah tgk drama tu..lagu ct xmain2 jugak.ku percaya ada cinta..bias..

tu la pasal. i hate it when they paksa orang nak tima lagu busuk. hado tol kekadang era.

aku x pnh tgok pun drama tuh ..
bukan x support .. tp pelakon semua KERAS. agagaggaga larixxxx


>>____<<

btw joe..dtgla launching mlm bersama bintang di finas 29hb ni kul 8.00 pm..perasmian cafe lagenda n ada nyanyian..dayang will be there too..

syazli i try. tak janji, tapi bebetol aku coba ek.

saypOOL rafhtello t kte g tgk konsert satu same2 ek!!

joe ktorg da beli tiket ari sabtu
ko g ari ape?
knpem gala nite kan