Friday, January 15, 2010

Join me


Guys... sesapa ada Facebook, cepat join my Fan Page.


Berangannya... motif aku feeling nak ada Fan Page kat Facebook?

Well, actually ada dua sebab.

One is because aku da berkali-kali mintak maap kat kengkawan pembaca blog aku that I will NOT add people to my private Facebook sebab aku anggap tu tuk networking ngan orang industri, baik kat sini ke dari seberang.. (bukan seberang tambak, tapi seberang laut)

So memang tak sedap la nanti orang kata sombong.. ada je request aku ignore tiap hari. Aduh... poyo jek bunyinya.

Anyway, the second reason is because aku da close down the klubbkidd Groups yang ada selama ni. Sebelom tu aku da send messages to all untuk join Fan Page aku nih... so hopefully semua join.

Sana senang sikit pon nak edit anyway.

So kalao sudi nak join, just tengok belah kanan blog aku ni ada link or just CLICK HERE to join my Fan Page.

Ok la.. later aku posting panjang sikit entry. Ni ada meeting 10.30 pagik, pastu photography tuk satu projek aku terlibat (matila aku paling BENCI nak amik gambar, ni lagik photography session), and then petang sikit ada event. Malam lak ada meeting. A little packed for me.

Owh by the way, jangan lupa, you can also follow by blog kat belah kanan sidebar blog aku or add me on Twitter sebab aku paling rajin sana. Just CLICK HERE to add me on Twitter or add me using @klubbkiddkl.

Reactions:

4 comments:

ade gathering ke tuk fan page ni??
bwahahahhaa..:)

matila ko frodo. ahahaha.

romi - leh! karaoke jom!

hai joe..i've been ur loyar reader for ages..up to the fact that i've improved my english by reading ur blog..too bad tak dpt add ur facebook..xpelah fan page pun ok..juan n sm i dah penah juumpa personally, waiting chance to get in touch with u pulak..take care