Tuesday, January 26, 2010

I am connected!

Hari ni tak la sibuk sangat. Tapi still tak larat nak update. Motif? Senang saja.

I've been busy - getting connected to the world!

Matilah propah beriya katanya.


Sebenarnya camni. Aku ni jenis resist changes sometimes. Like when it came to Facebook. Aku mengalah and joined only because I was forced on it by my sister. Skang aku lak lebih lebih online sampai nak bukak fan page tuk pembaca blog ni bagai. Matilah sehari pon tak berlalu di mana I don't log on to my Facebook (merasalah ada menteri kata orang cam aku ni hanyut dengan ciptaan Amerika).

Then there was Twitter. Again, I resisted the best I could. Still.. I crossed over to the dark side. I'm one of the weak ones that minister was talking about. Matilah...

And today, I armed myself more with creations of evil! I am now connected to the world! Shock! Horror!

Kalao dulu aku da tolak Maxis broadband aku yang hado. Skang aku dapat satu agik broadband. Dapat pree setahun agik! Thank you P1 for my W1GGY!

Er.. getting W1GGY with it? Bad word play...
I got it over the weekend tapi tak dapat test sebab takleh pakai on Mac - which is the laptop of choice for travelling with me. Laptop PC dok umah je skang.

Tapi skang, with this, I may be one of those weirdos lugging about both laptops. Er... kalao tak I'll get one of those ultra small laptops. Aduh...

And to cap off being connected insanely for 24 hours round the clock gituh... I have now succumbed to - the Blackberry!

And not just any Blackberry. The sleeker, more awesome, recently launched Blackberry 9700 @ Bold 2 @ Onyx. Merasalah. Aku on Facebook, Twitter, Yahoo Messenger dan sebagainya 24/7! Matilah aku pasnih tak tidur. Ni pon nak install memacam sampai tengah malam ni melayan!


If that's not enough, since this phone is dedicated for my work matters, layan Blackberry Messenger ngan kengkawan. Ashraf Sinclair antara first person mintak BBM PIN aku. Heh.. mampuih aku melayan chat je pasnih memandangkan free jerk. So kengkawan dalam media, artis, pengurus, PR dan sebagainya yang pakai Blackberry - apa tunggu - mesej kan aku your PIN so we can connect.

Yang bestnya data plan semua office yangs settle kan plus a huge subsidised voice call and SMS billing. Aku suka! Tepuk tangan sambil menari Jingli Nona sat.

So pasnih, rancak la lagik aku dapat blog ketika kerja. Merasalah.

This is a good time for you guys to add me on Twitter and on klubbkidd.com punya Facebook fan page. The links are at the top

Reactions:

3 comments:

In the news, kepala babi dilontar di Masjid Imam At-Tirmizi di Sri Sentosa dan Masjid Jumhuriah di Taman Datuk Harun, Petaling Jaya..what say you..???

How do you feel, if someone do the same to your church..???..

mencikkkkkkkkkkkk!!! nak keje malaymail gak!!!

Anon : stop being an instigating loser. 11 churces and now you want to go on? go find a socio political blog.

bayieng : LOL!