Sunday, January 17, 2010

Happy birthday Umie!

On heavy medication so tengah lalok semacam. Rasa cam terbang pon yer. Merasalah takyah feeling nak pill bagai, tetap leh melayang... hanya perlu demam, selsema, batuk dan sebagainya, gi doktor for medication ala ala da merasa cam stone da katanya.


I had so much medication, I seriously feel like I'm tripping!

Apapon, setelah konsep bertapa kat umah lebih kurang 48 jam, and getting over the worst of my fever, flu and cough plus plus, smalam keluar gak, penuhi jemputan Umie Aida nak meraikan birthday dia kat rumah kak Erma.

Actually birthday besok, tapi kira a few hours early la.

Also secara sahnya, perkenalan 'abang' Umie nih yang pemalu. Segala detail pernikahan mereka more or less rahsia lagi, tapi memang akan diadakan diluar negara dalam masa yang terdekat (no dates diberitahu - and tidak menafikan di Tanah Suci)

And sudah tentu, trend nak tanya apa hadiah harijadi from yang tersayang mesti ada - jawapannya dengan malu abang bagitau it has something to do with health and beauty. Dengan sebuah pusat kat Mont Kiara. Tapi takde la sampai beli spa sebijik. Treatments kot... tapi tatau lebih mendalam.

It was a nice gathering yang tak terlalu ramai, thanks yer Umie for inviting. Paling suka dia nih direct invitation.

Tapi dalam keadaan 'lalok' aku pas berubat bagai semalam, lupa lak bawak camera, so ni pakai handphone je la sempat nak rakamkan some pics.





Nampak kebahagiaan terserlah gituh. Lama da Umie ni independant woman, so it's nice to see her finally with someone. And dia nih da seri da naik.. very the rupa bakal pengantin. Heh!

Eh ok la.. esok je melalut lagik. Tengah ting tong lagik nih...


PS - Pas abih event nak tengah malam da nih, sempat ke Pelita Bangsar jumpa kengkawan jap. Sana serempak Zul dan Isma borak jap. Pastuh lak serempak bebudak Pesawat yang baru menang dua award kat VIMA for Song Of The Year for Excuse Me and Best Freaking Act which is the result of poll by bands for bands.



Last year's winner, Altimet for Song Of The Year with Chantek pon ada, tak perasan lak, bro sebab balik umah awal pagi da bagun baru prasan ko Tweet aku! Sorry! Anyway, congrats to Pesawat yang akan berangkat ke UK selama 10 hari nak tour London, Manchester and Liverpool (yang da confirm location so far) with Couple. Rock the UK, guys.

Reactions:

4 comments:

much love for pesawat! also happy that melissa indot won. album dia best tapi takde mass promo pun.

eheheh.. tak minat melissa indot. minat pesawat je. so yeay pesawat!

Wow! Best nye Kak Ummie!!! Wedding kt oversea!!!Terbaik punya..

Congrats to Pesawat...

N TC to u!!!

http://tallandround.blogspot.com/
http://tallandroundshop.blogspot.com/