Tuesday, January 12, 2010

Happy birthday Siti

This may come a little late, sebab birthday Datuk Siti Nurhaliza semalam, tapi sebab semalam balik tak larat nak update entry sangat... so kena la belated wishes instead.


Siti had a celebratory event semalam, which coincided also with the launching of her duet album with Krisdayanti - CTKD or Canda, Tangis, Ketawa, Duka.

KD pon ada sekali. Sebelom pe pe korang layan pics dulu ek. Banyak nih, so let me get them out first.

Siti looks sweet in purple
Audi Mok - Malaysia's best producer and composer is STARSTRUCK by KD. Camana tuh?
Dig the lashes
Kat event pon sibuk sign autograph bagai
And of course one for the man who's excited and giggle and giddy like a schoolgirl
Nak makan pon susah asik kena serbu
Pose KD
Ramai yang hadir... I think about 600, kalao tak silap
Kasut KD - Miu Miu ok!
The divas
Tengah usha beg Siti ke KD?
Senyum lebar birthday girl
"It's a Calliope? Oh my God!"
Tengah soal jawab ngan media
Diasak pasal gosip nikah time ni
Tuh dia besday present dari Datuk K - an LV handbag (more details on that soon)
Back pada kasut KD - love those Miu Mius
Bakal nikah?
Sempat! Bak balik!!! Doorgift paling mahal! Matilah aku!
Dah dah.. berambus semua..!!! Heh... ampon Siti..
The album

Tak sempat aku nak dengar bebetul CTKD, so kalao ada masa aku review. No promises there. Nanti aku wat next posting on Siti nya bag cause I like it - not the usual cliche LV monogram affair.

Spotted it in the Fall Winter 2009-2010 collection. Me likey!

Dah... berejam load da pics, cukup la panjang entry nih.

Reactions:

0 comments: