Friday, January 22, 2010

Going loco

Just got back. Letih sangat.


One meeting, and two press conferences, and the horrible jam thanks to the typical Friday traffic and rain, which as usual kalao keadaan camtuh jerk apa lagik.. havoc la. Chaotic as usual. Ngantuk sangat bak keta tadik.

The first press conference for the day... pengumuman Konsert Satu Suara - Aizat dan Faizal Tahir yang menampilkan Datuk Siti Nurhaliza. Organized by Siti Nurhaliza Productions (SNP) kat Istana Budaya.

Tiet da mula dijual, so apa agik. Sebab tiga malam jerk, I think you guys better get cracking on buying them sebelom habis.

To buy online, and check seating for the concert, CLICK HERE. It's going to be historic for sure. First time bebetol rock invades Istana Budaya. About bloody time to, if you ask me. Pasni Amy Search lak... so the floodgates will hopefully be opened soon.

As masa hari tuh ketika press conference Anugerah Bintang Popular Berita Harian - topic hari ni gak pasal benda yang di amik pic dok tinggi nun diatas bumbung kat stadium ketika Anugerah Juara Lagu.

But one thing for sure - NO ONE thinks it's the dancers anymore. Heh.. not even Faizal himself.

Aku tanak komen pe pe. Pasti ada 'kemunculan' lagik lain kali.. so sapa tak caya tengok sendiri la kang.

Meanwhile, here are the pics from just now. Seperti biasa... all pics belong to me, so jangan nak pepandai amik letak memana blog, forum, website ke haper tanpa izin aku. And if you do want to use it, use it as it is, jangan pepandai nak cilok buang watermark aku. Make sure you CREDIT and LINK as well.

Tokei funfair kali ni - the woman behind the show
Faizal going loco with his tongkat
No pictures - feeling getting papped!
Which way is up?
Macam pengacara Tekaria da (retro sangat mic tuh)
Boss woman - Siti
This must be what they mean by picture within a picture
The producer la nih kiranya


The talents


Thank you for coming
Set to rock Istana Budaya


Nak get to packing. Going to Sarawak tomorrow. Dah lama tak gi ke Kuching.. so it's going to be fun.

Ingat, sapa kengkawan pembaca blog yang akan berada di sana tuk ujibakat, I'll see you guys on Sunday!

Reactions:

5 comments:

Ack. Faizal Tahir. Cepat nyer rambut dia panjang. Harap2 dia potong lah rambut tu. Ape tu. cane dia ke?

FT better have long suit like his other perf.

Nanti nak pinjam gambar. Dah siap nanti kite link back. Terima kasih for the pics.

Mekasih.

yeap. same tongkat masa time AJL. no hal..

aizat is cute. hehe. dia sakit apa hari tu masuk hospital eh?

something usus. minor surgery jerk.

hai joe, kat mana aku boleh download lagu-lagu dari konsert satu suara nyanyian faizal tahir bertajuk sampai syurga?puas dah aku cari seantero internet, yang ada cuma lagu duet je dalam youtube. nyanyian solo tiada. boleh ko suggest kat mana boleh cari?