Sunday, January 24, 2010

Euwww!!!

Baru bancuh kopi and layan TV jap in my junior suite ke haper (janji besar) punya bilik kat Merdeka Palace in Kuching.


Tired.

But can't sleep. Nak keluar lak rasanya, tapi tatau nak ke mana. So dok online je la.

Tadik got in on the last flight from Kuala Lumpur. Left Jojo at KL sebab dia tak ikut sekali, so along with six members of the Project Alpha camera crew. And of course ngan Aishah yag baru tunang just a few hours ago. Kesian dia, terpaksa nak join skali ke audition Akademi Fantasia kat Sarawak nih. Memang dedicated bab keja.

Had the Project Alpha cameras following me everywhere. Ok, now I know while the concept of reality shows appeal to me, and I have no fear of someone shoving a camera in your face every two seconds, it can get pretty disparaging after a while. Heh... but it's still fun.

Ni nak share something.

Was on a nice flight (MAS ye... bukan Air Asia). But sentap... I mean.. just my luck! Aku baru nak dok seat aku je.. this sight greeted me.


Amik ko. My seat was the window seat. Tapi tetiba yang tengah nya seat had its tray down with an A4 paper stuck to it that read BLOCKED!

Turns out someone puked on that seat in the last flight!

EUW!!!!

Pastu since the flight tak ramai orang, took the seat belakang tu selang dua tiga kerusi. Baru nak dok, perasan nih lak.

Ok.. enquiring minds want to know. Did someone pee on this seat? Period? Drool? Yucks!

Come on, people! Stop oozing, spewing and throwing your juices everywhere! Gross gila. Babs sangat. Seb baik kapalterbang tak penoh dapat gak aku seat yang 'selamat'.

Eh.. ok la. Nak layan kopi, rokok, this documentary.. pastuh nak tido. See you guys at Merdeka Palace tomorrow!

Reactions:

5 comments:

ewwww ~ yuckkk ..
huakakkakakkaa
MAS??? mmmm
pramugari x bsihkan ke?
hahahhaha


>>___<<

ahhaha.. bersihkan camna agik. da benda tuh da tinggal kesan 'mendalam'. sib baik takde bau jerk kalao tak silap aku contribute. HAHAHA

confirm tak sempat stewardess nak bersihkan.

sapa la punya keje. takde sivik!

adehhh...bukan keja stewardess la,tu keja cabin cleaner on the ground..huhu

eheheheh..whatever it was... aku yang grossed out! ahahahah