Sunday, January 10, 2010

Eksperimentasi

Dok rumah ni dapat laporan siar langsung full dress rehearsal Anugerah Juara Lagu yang ongoing tadik.

Tapi satu je kejutkan aku.

Dengar si Hafiz, ilang rambut trademark. Godek sana sini, call sana sini.. dapat MMS ngan pic dia nak tengok camna rupa Hafiz pas rambut kena straighten potong sikit.

Dengar khabar, ni bukan permanent straighten, so meka iron je. Sebab Hafiz sendiri cam rimas ngan rambut baru dia, kembali la pada sediakala besok. I think whoever thought this was right - well.. entah. I have mixed response to the look.

Doesn't look horrible. But I think it's just a case of a singer having a trademark look, you just don't mess with it. Ni da macam Faizal Tahir pon ada.. macam Akim pon ada.

Or worse still, skali imbas macam Pian Cecupak pon ada. Erm.. I think the afro rocks more.

Reactions:

2 comments:

hi bro..

check this link
http://my-sensasi.blogspot.com/2010/01/hafiz-af-si-rambut-gulung2-dah.html

your pic ka itu?