Thursday, January 07, 2010

Berinai

Smalam ikut kawan sorang ni gi berinai. She's getting married tomorrow! Yeay... happy sangat tuk dia. Tanak la tulis nama dia ke apa.. tapi I think those yang baca my blog last few days ni tau la sapa kan?


Tapi takpe... ni je pics aku leh kongsi...

Tuh dia... simple jerk.. simple pon berejam nak dok diam.

Sambil tuh.. mai la layan cupcakes! Aku suka! Ada Spongebob, ada Elmo skali.. ada Ben 10 nya tapi aku tak minat Ben 10.

Sambung balik.. kaki pon...

Yang pentingnya tukang blog ni pon sibuk wat - WALAOPON burok sebenarnya.. heh!

Pas abih lepak Rasta kat Coffee Hut melantak supper ngan bakal pasangan pengantin and friends. Ngantuk.. tapi confirm malam ni tak tidur sebab ada keja nak lakukan. And besok aku kena ada kat masjid by 9am. Sengkang mata la jawabnya...

Reactions:

0 comments: