Wednesday, January 20, 2010

Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009

Baru abih balik dari pengumuman finalis tuk Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009. Dalam demam aku, happy sangat sebab ramai kengkawan about, baik orang media, geng PR, baikpon member artis.


Tapi sebak sikit la jumpa bebudak Rabbani. Sebab kali ni tanpa Ustaz Asri. Bebudak pon cam sombre sikit.. aduh.. nak wat camna. Sabar je la. To the Rabbani family - you guys keep doing what you do best and keep inspiring people through your music ok. I'm sure the late Asri would have wanted it that way. Tapi miss gak arwah sebab dia slalu kalao jumpa aku mesti wat lawak, cucuk aku nak tengok aku melatah. Heh... aduh...

Rindu dulu nak perli meka artis anugerah (pastuh kena hempuk meka!) Heh.

Alamak.. salah jalan da cita ni. Sentimental nostalgia la plak.

Ni senarai penuh and some pics. Layan ek!

Pe pon sorry cam slow semacam. Plan nak cepat, tapi dalam demam ni, tetiba memuncak lak selera suddenly kebulur setelah beberapa hari mengurangkan intake gituh. Gi kat Old Town White Coffee kat Kuchai Lama. Servis... bagus... staff mesra.. line Internet 4MBps dijanjikan.. NAN HADOOOO!!!!!


Moving on, ni la senarai 5 Finalis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2009

PENYANYI LELAKI POPULAR
Adam
Akim
Aizat
Faizal Tahir
Mawi

PENYANYI WANITA POPULAR
Jaclyn Victor
Mila
Siti Nurhaliza
Stacy
Yuna

PENYANYI DUO/KUMPULAN POPULAR
Adam & Stacy
Bunkface
Hujan
Meet Uncle Hussein & Black
6ixth Sense

PENYANYI NASYID POPULAR
Hijjaz
In-Team
Rabbani
Raihan
Saujana

PELAKON FILEM LELAKI POPULAR
Aaron Aziz
Afdlin Shauki
Farid Kamil
Que Haidar
Zul Huzaimy

PELAKON FILEM WANITA POPULAR
Diana Danielle
Lisa Surihani
Liyana Jasmay
Maya Karin
Sharifah Amani

PELAKON TV LELAKI POPULAR
Aaron Aziz
Fahrin Ahmad
Fizz Fairuz
Fizo Omar
Remy Ishak

PELAKON TV WANITA POPULAR
Fasha Sandha
Noorkhiriyah
Rozita Che Wan
Scha Alyahya
Tiz Zaqyah

PENGACARA TV LELAKI POPULAR
AC Mizal
Ally Iskandar
Aznil Nawawi
Faizal Ismail
Nabil

PENGACARA TV WANITA POPULAR
Cheryl Samad
Fara Fauzana
Nurul Shuhada
Raja Azura
Sarimah Ibrahim

PENYAMPAI RADIO LELAKI POPULAR
AG
Aznil Nawawi
Din Beramboi
Faizal Ismail
Kieran

PENGACARA RADIO WANITA POPULAR
Abby Fana
Fara Fauzana
Nana
Linda Onn
Sharifah Aleya

ARTIS KOMEDI LELAKI POPULAR
AC Mizal
Afdlin Shauki
Nabil
Saiful Apek
Zizan

ARTIS KOMEDI WANITA POPULAR
Aliza Abdullah
Didie Alias
Kenchana
Noorkhiriyah
Nik Sayyidah

ARTIS BARU LELAKI POPULAR
Akim
Aril
Black
Gambit
Hafiz

ARTIS BARU WANITA POPULAR
Dira Abu Zahar
Isma
Puteri Mardiana
Tiz Zaqyah
Yuna





























Awal-awal aku bagi amaran. Jangan nak CILOK pics aku sesedap rasa dan tampak memana forum, website atau blog TANPA IZIN! Kalao paling malas pon nak cilok content aku, MESTI kredit klubbkidd.com serta link balik ke entry nih at least ok. Be polite, and I will respect you too.

Ok la.. badan letih lemau smacam. Nak rehat dulu.


PS - 2am : Masih lom tidur. Ujan da mula turun. Layan DVD! Matilah aku. Just an update. Happy birthday Aizat. Walaopon dengar tadi ko ada minor operation, saja nak wish all the best and get well. Kecian nya nak operate masuk birthday nih. Get well and rock on.

Reactions:

4 comments:

tq tq tq tq joe for the pics! mntk izin guna pics akim tepek kt web eks... credited for sure :D

Faizal Tahir tak datang ke? Tapi terima kasih ye gambar

KJ : you're welcome. pic dia especially for you tau.
Wawa : of course. GAFIM and you anytime leh je.
Biru : tak.. faizal masih kena banyakkan berehat. Jumaat ni ada PC konsert dia, aizat dan siti. nanti aku update. and you're welcome.