Thursday, December 10, 2009

Yuck!

Wow. I just found out just how hypocritical some people can be.


Tu yang malas kalao dunia hiburan ni.

Bila kita dok tau apa yang sebenarnya perangai ke peel artis kita ni, kita diam je. Yerlah... takyah nak bukak cita orang kekadang. Perlu ke...

Tapi when they go on record flat out saying something untrue, rasa geram je.

I seriously hope these sort sedar la cepat sikit.

Yang aku tak tahan da la nipu tak hengat, pastu nak wat statement, Tuhan akan membalas pada mereka yang fitnah la.. and statements along those lines. I mean, seriously...

Next time korang baca statement dalam paper, walaopon konon orang tuh baik ke, jujur ke.. tak kisah la. Take it with like two pails worth of salt.

Honestly, I hate hypocrites beyond hell. One day aku nak tulis a tell all book la about this business. Biar orang tau hina camna orang orang dalam industri ni and their tricks of the trade.

Reactions: