Saturday, December 26, 2009

Thank you Garmin

Just finished the press conference at Sehati Berdansa. Panas! Will update as soon as possible.


Panas tapi fun la...

Sakit hati sebab sesat reda sikit.

Can you imagine, all, or at least most of the damn signboards pointing out jalan ke Putrajaya International Convention Centre leh go missing?

Dah la memang sign ke sana manja manja je... ish. Dekat 45 minit aku pusing cam gila. last last pasang gak Garmin GPS, sampai in 10 minutes. Tak terlintas nak pakai Garmin memula sebab memang Garmin aku beberapa minggu lalu ada problem (cracked version on my Nokia N95 8GB).

Tapi tadi try ok lak. Syukur!

Got to the place, walaopon da mula event. Sentap!

Tunggu je la update seterusnya. Nanti aku update. Lapar campur nak rokok, campur nak wat keja dulu. In other words... swamped. Be posting shortly.


Reactions:

2 comments:

huhu jalan di putrajaya tu mmg mudah menyesatkan org

tu la pasal. ni signboard semua da takde ke PICC cam kesial...