Wednesday, December 02, 2009

Road trip!

Well not really road trip la.


Hari ni packed sikit. Ada warehouse sale nak jenguk (perfumes!!!) in the morning. Tatau kalao aku sanggup nak gi sebab lom tido lagik (dari lepak smalam ngan kengkawan ramai ramai celebrate birthday si Juan).

Worse come to worse I stop by at noon. Kena control nafsu shopping sikit (sebab da tau banyak yang meletop mesti aku teruji nya).

Then pastuh, will be heading for the Anugerah Bintang Popular press conference at 2.30pm.

Abih tuh je, akan ikut rombongan Che Kiah (kami berempat je sebenarnya) untuk ke Kuala Kangsar, tuk shooting filem baru abang Mamat Khalid - Kak Limah Balik Ke Rumah (merasalah title yang vast!), which is of course like those of you who may have read about it here - is the 'sequel' of sorts to Zombi Kampung Pisang.

Will be there from later today sampai hari Jumaat. Sampai balik KL je lewat petang gituh, akan rush for Anugerah Skrin. So you guys can imagine that things are going to pretty hectic.

All the way to the weekend, banyak sangat benda nak wat... Will try and post entries perjalanan aku ke haper... so sabar je la dan jadik la ratu tekan butang Refresh kalao takde benda wat dan nak sangat baca nukilan (iyo lah) terbaru aku.

Nak abihkan keja sikit... and have breakfast.

Reactions:

2 comments:

kak limah balik ke rumah? ooh...dulu penah dgr di radio hantu limah pulang ke rumah. saya suka filem mamat khalid, kelakar.

joe, u're act as a zombie?

ahahaha... memang kelakar. and no aku tak lakon in this. wat coverage je.