Monday, December 28, 2009

PSA


Ni pesanan khidmat masyarakat. Mesti ramai da tengok Papadom kan? Dah la menang anugerah berbakul, pastuh kira box-office lak ngan kutipan about RM3.4 juta (tak termasuk jualan DVD/VCD - original dan juga versi pasar malam).

Anyway, Papadom is going to start shooting soon. Shooting camna sedangkan pilem ni dah pun tayang?

Well, Papadom is being remade - into a Tamil version!

Sesapa yang leh cakap Tamil - apa lagik. Ujibakat cepat for the new version of Papadom - in Tamil! Auditions are being held for the main cast. Again, you need to be able to speak Tamil (dan of course kena able nak berlakon la!)

Kalao minat, send a picture of yourself, your contact details, work experience - and email everything to tayanganunggul@astro.com.my

Sebelom tekan butang Send tuh, remember in the subject heading, type APPALAM.

Pass it on pada kengkawan yang minat berlakon (and of course, since this is the Tamil version), pada meka yang mampu berbahasa Tamil ek!


Reactions:

0 comments: