Sunday, December 20, 2009

Last call

Sepanjang hari lepak ngan family, belah malam gi Sehati Berdansa. Aduh... aku jejak je si Isma dan Zul yang eliminated.


Personally, I hoped that they along with Sazzy dan Naz akan layak for the final. Oh well...

Rasa cam kat Akademi Fantasia lak nak confort Isma. Ish... miss those days lah kat Akademi. Definitely one of the memories of 2009 yang aku akan simpan sampai bila-bila.

Finish je, sesi borak, then gerak ke Shah Alam ke Pak Li Kat Seksyen 7. Layan Alyah and gang yang baru abih Mystarz LG. Sapa dak yang duet dia pon ada. Aku tatau nama pon sebab aku tak follow, plus budak tu pun tak kenalkan diri.

Met some old friends there... quite a few. Reunion sangat sangat. Ni baru sampai umah nak tidur awal. Esok nak mula test run resolution for New Year kang.

Catch some Zs dulu ek...


PS - Happy birthday Famee!

Reactions:

2 comments:

shah alam nya ok sikit. jangan yang danau kota. azab!