Monday, December 28, 2009

Dozing off

Alamak, baru terjaga pas koma sejak dari petang tadi. Ngantuk sangat pas balik dari TV9. Pening punya pening, terus tumbang and went to sleep walaopon try nak control.


Ni just woke up, nak dinner makan sikit jap, rehat bagi digest, and then nak KO balik sebab esok nak jalankan resolusi tahun baru (practise run lagik ni) yang pertama dan kedua. Which is firstly, wake up early and work out in the allotted time frame (very the hidup cara sihat) and secondly nak get to the office early like any normal drone. Matilah... drone katanya.

Besides, esok ada something interesting. Tomorrow ada sidang media pengumuman ujibakat Akademi Fantasia 8.

Hah... kan da kata it was coming. So sapa nak audition kang, bersedia. Time to pull out my yearly tips to share.


Sapa nak ujibakat kang, good luck. Esok aku post full details sini ok. Along with some other details about this season.

Also, Anugerah Juara Lagu preparations are under way. Nanti story sikit pasal tuh gak kang.

Ok.. time to call it a night.


PS - Sedang nak tido dapat panggilan dengan gosip panas! Mungkinkah? Esok nak calling nak dapat story lebih. Kalau betul memang BUSUK!

Reactions:

2 comments:

aha...AF8 kembali lagi.... waduh.... nak cuba tak nak bergosip....ukhusss....kenangan lama yang menyakitkan...... diam jerlah kali ini.......

ahahaha... kali ni aku nak bersuara balik. sebab bebudak tu bukan lagi anak didik aku. yeay!