Wednesday, November 11, 2009

No I do NOT shuffle

Erm.. I think I would be quite honored... if I didn't feel so... insulted!


Tadik lepak ngan kengkawan kat Hartamas Square. Sekali sekala nak catch up on goss and borak pasal kerja and all.

Masa member order shisha, ada mamat nih yang hantarka, tegur aku.

"Bila nak shuffle lagik?"

Erm... it took a while to register, sebab dia asik teruskan insist penah tengok aku shuffle. Matilah! Sejak bila lak aku suka, ataupun reti nak shuffle?

Siap insist dia tengok aku ajar bebudak shuffling lagik.

Pening punya pening... rupa rupanya, dia ni sebenarnya confuse.

Sebab dia nih work out kat gym sebelah tempat training flash mob kita. So dia nampak ler aku time skali tengah tegur bebudak pasal choreography while following it.

Sebab kita menari, suka ati je dia kata shuffling. Wat pening je...

Masa tu lak, si Aril baru gerak. Kebetulan dia lepak ngan kengkawan sana and dia lepak jap ngan kita. Mamat confuse yang kata aku ajar shuffling ni tegur aku pas tengok Aril.

Erm... badi!

Matilah... never ever laaaaa aku nak minat shuffle ke nak shuffle skali, apa lagik nak ajar. Heh!

Ok la... I need to finish some work and get some rest. Esok kena gi launch of Biggest loser Asia. Lama da tak jumpa Sarimah sebab dia sibuk shooting bagai. Pastu belah petang ada event launching lain.

Dilema sikit skang sebab dapat offer nak ke Bali over the weekend for Sound Adrenaline. Ramai band besar Indonesian main sana. Aku malas sebenarnya sebab my sis ke Washington from Saturday for a week. Tapi aku pun tak penah gi Bali... so kena tengok camna.

Making my last minute decision tomorrow... so will see how.

Anyway... until i do.. tunggu je pics event esok.

I promise to update panjang sikit besok. Until then...

Reactions:

0 comments: