Monday, November 09, 2009

I hate Mondays... still

Body aching. Ni la akibat gi lepak main snooker ngan si Helmy punya pasal.


Badan da la tak sedap. Pastu tengah lepak kat mamak, dia ajak main snooker. Damn. Lama gila da tak pegang cue. Seb baik takde la aku malu sangat sebab masih reti main.. walaopon....

Didn't do much today. In fact, didn't do much the last two days sebab memang badan da la tak sihat.... pastu malam smalam gi main snooker, feeling pose bagai kat meja tuh, nak tayang skill hado katanya, pulled something, and back hurts. Heh...

Tu la namanya faktor umur. Da tua ada je badan yang tak kena.

Going to rest it off. Be back blogging tomorrow.

Reactions:

1 comments:

hahahaha...ngaku tua siot!!!.. tapi okay apa ko main snooker...lagi2 bila kutip bola...hahaha