Wednesday, November 04, 2009

Ewah Ewah!

Kelab Pop? Menang! Mandi? Erm... memang bak kata Vince takde pengalah... sebab memang takde yang menang pon sebab game tu gila (tapi seronok).


So got invited to Ewah Ewah (thanks to kak Kelly yang ajak bloggers, and Red sebab call aku skali)

Walaopon sibuk, arituh gi gak. Nak post pics tapi sebab Red lambat upload, kena la tunggu. Heh.. ni finally the pics aku kebas dari site dia. Sorry kalao tak clear. Salahkan dia sebab kemut upload kicik-kicik. Hah!

So Red teamed up with me (good choice!). How did we do? Menang la apa lagi! Apapon kang korang layan la Ewah Ewah musim baru. Tak silap aku kak Kelly kata episod kita orang ni akan ditayangkan awal bulan depan.

The winners! In red (sebab rambut aku slalu merah dan tukang panatik merah


Kak Engku jadik mangsa aku

Menang!

With the other teams


Sebab aku ni jenis pemalu (kata kau!) tak sempat berkenalan sangat ngan bloggers lain. But congratulations guys... walaopon. Matilah aku! Heh!

Anyway, it was fun. But letih dowh. May be the last game show I ever enter sebab rasa umor ningkat sangat, bab bab physical ni. Lagikpon bila dok sebelah ngan yang cinonet ni semua aku rasa cam gergasi je. Keji!

Reactions:

1 comments:

wee of course akan tonton ini. ewah2 makin menarik skrg sbb jemput ramai personaliti tak semestinya penyanyi/pelakon, DJs, now bloggers