Tuesday, November 24, 2009

Domino's 2 - Pizza Hut 0

Finishing lots and lots of work. Just called out for Domino's.


Time to delivery - 19 minutes!

19 friggin' minutes!!! Amik ko! Damn... The last time I ordered Domino's (which was my first - saja nak try tengok ok tak), it was raining cats and dogs, and it only took over 20 minutes je.. to my door.

Amazing! Pizza Hut? Hado?! McDonalds? Lagik... pernah aku call, meka leh jawab when I asked when sampai, dia jawab - bila hujan berhenti. Aku tanya balik - kalao ujan tak berhenti, dia leh kata tengok camna. Matilah ko! It took over an hour then... do I have to say how they screwed up my order sebelom ni.

So I am VERY satisfied while chomping on my pizza, semangat nak continue keja pasni. Lapar gila! Tadi gi 2nd anniversary Suria FM (congrats guys!!!) tak makan. And tak amik pic pon.. sebab ngantuk sangat.

Anyway the experience would have been ok lagik if masa call tuh dia tanya nak option apa aku kata nak cinnastix, dia ulang balik tanya nak apa? When I answered - dia kata, "Owh.. CINA-stix..."

Matilah ko... sebutan... seb baik aku tau dia bodoh. Kalao tak aku da anggap racist da.

Ok.. wanna go back continuing makan and then nak keja... later...


Reactions:

2 comments:

Joe....dominos ni kalau dia terlewat je hantar...dia siap dtg dgn coupon late delivery...whereby ur entitled to a free pizza the next time arnd..
bagus kan?

yup, love domino's. they're the best in delivery and serving pizza