Tuesday, October 13, 2009

Drama!

Hari ni memang didn't go too well. Busy as crap, pastuh dalam aku ingat aku leh deal, hell broke loose.

Biasalah, semua da letih, stressed, nervous... it was bound to happen.

Malas nak cita what went on kat rehearsal, tapi biasalah, bila da lebih seratus orang in and out of auditions and rehearsals, it only takes a spark to get a raging fire going.

Tambah lagik, memasing jiwa kreatif - so cepat terasa, dan antara ramai yang bagus tuh lak - ada yang perasan diri meka bagus sampai nak buat perkara yang memalukan orang lain.

To cut a long story short, I wasn't upset that the episode happened among some of the kids.

I brought everyone together for a reason. Not to make money (bab tuh bonus, tapi sekali kongsi rezeki ngan semua). But the real reason is unite the dance community.

And so far memang ok. Tapi bila ada sorang yang perasan hebat je wat perangai, ni lah akibatnya. Aduh... aku terasa gila sebab my intentions cam hancur sebab seorang nya prangai yang tak reti hormat orang lain.

However, I can see everyone's tired. I tried to pull it all together.

Maybe tomorrow will be a better day.

To all my dance family - you guys are all the best. Unite, and have respect and love for each other, no matter how different you are - and let's show everyone we blur all the lines that separate us - if only out of our love for dance.

Goodnight all... and here's to a better day!

Reactions:

0 comments: