Friday, October 30, 2009

Apakah...

Hari ni wat keja kat luar. Ada 'conference call' and had to send out a bunch of emails, and also make a lot of calls.

Had to sort out one ongoing project for company, as well as another for event I'm managing. Pening gak sebab nak deal ngan ramai orang... this period of my life is really a learning experience for me sebab banyak aku belajar nak handle stuff I used to hate (simply because I was afraid of it cause it was unfamiliar territory)

So operation base? Starbucks.

Ngan kengkawan sekali.

Tengok la memasing hard at work. Amik ko... teka semua laptop in operation tu laptop apa?


Laptop 1 - Mine!!


Laptop 2 - Kawan nya


Laptop 3 - Wait a minute... bentuk je... tapi.. erm... camna tuh? Ada Kenny Rogers lak kat Starbucks (banyaknya macaroni and cheese)


Yeap... it was busy, walaopon online je.

The gloomy and very wet weather made it cooling, so we managed to get quite a bit of work done.

Owh by the way, just to share, for you guys yang know what's happening with J² (J Squared), we've moved to a new home online. Thanks to Paan - our home site is now at http://www.myjsquared.com - same place, just new address.

Another thing, siang tadi sempat lalu sekolah rendah lama aku. Saja amik pic for our Facebook group sebab my batch nak wat reunion Ahad ni. Yeay! So for those yang class of 1983-1988 (jangan carot ok.. memang semua da tua) at SRK Taman Klang Jaya yang kini dikenali sebagai SK Taman Klang Jaya (or zaman kita SRK Taman Goodwood) di Klang, join up, tak kisah kelas Anggerik, Mawar, Cempaka or Dahlia. For more info - join us at Facebook by CLICKING HERE.

Sempat snappy pics ni.




Burok siot rupa sekolah sekarang. Colour scheme ala ala dipilih orang rabun warna! Matilah!

Si Helmy kata cam scout jamboree, aku lak rasa cam melangkah masuk Sunway Lagoon.

But apa pon aku excited aku nak jumpa my OLD mates. Memang tua! Memasing umo da 33 dah.

And most of us have known each other from Darjah Satu, while some of us dah berkenalan sejak umur 5 or 6 from kindergarten. Some of us haven't met since Darjah Enam in 1988, for me - since aku tukau sekolah, some I have met since Form One in 1989... and some after habis sekolah tak jumpa langsung.

Some I haven't seen in years, and some, for almost two decades now.

To all of you, I miss you guys, and I hope most of you can make it, even though most of us are scattered all over. Tak sabar aku...

Belah malam lak (jauh lari topik), aku gi Banting. Ada urusan. Plus on top of that, God willing, aku akan start belajar silat. Ask me no question, and I will tell no lies. Merasalah misteri.

Reactions:

2 comments:

ala...baru ingat nak tanya pasal silat tu.hehe

erm. biasalah rahsia. untuk pertahanan diri dan selebihnya.