Friday, September 11, 2009

Tahajjud Cinta

First of all, aku tanak review album ni. Sebab ramai memang akan review. Cukup aku katakan, kalao korang caya aku la... GET THIS ALBUM! Memang, for me, this is Siti's BEST work since what I considered her most exciting album in Transkripsi.

Smalam gi launch seronok. Memang meriah. Seronok tengok Siti ajak fans dia hadir dia sekali, termasuk bloggers dan sebagainya.


The backdrop


The album cover


The star


The loving couple


The friends


The sisters


The picture taken with a cheap ass camera... sorry la Saida


Yang pentingnya... layan lagu dari Tahajjud Cinta dari semalam. Memang besh... on permanent repeat from now.





Tuh dia.. layan ketika feeling hazab katanya. Siot je. Thanks Siti... katanya.. walaopon! Heh! Besh besh... sambung layan sat agik ni.

Also something potentially good came out of this. Walaopon the TV show tengah in limbo, another one of my 'dream projects' might be taking off soon. Ngan berbekalkan idea gila aku semua, the next one, I have a vision of it involving Siti.

Kita tunggu dan lihat je hasilnya. Thanks to Datuk Seri Khalid Jiwa - glad you like my idea. Heh... now on to the paperwork!

Be updating later, guys.. nak buka posa ngan kengkawan Media Prima hari ni.


PS - Aku ada amik video Siti masa performing kat launching. Tunggu ek aku upload.

Reactions:

4 comments:

aku nak beli satu la joe. aritu carik blum keluar!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s : selalu sangat ke hazab? bila nak ajak aku minum2 ni? aku nak jumpa akim aaa. huhuhu

swit : member aku da beli da pon. actually avaiable sejak 09/09/09.

hi pakkaramu

ala just review aja. nak tau jgak ur opinion track by track.