Monday, September 21, 2009

Sakitnya

Walaopon aku tak visiting memana ke melahap juadah Raya, entah kenapa perot aku meragam je.

Spent the whole of semalam dan hari ni basically mengadap laptop, TV... and ngan famili cause sis balik dua hari berturut-turut. So it wasn't all that bad. Hati nak je mengular... but takpe la... nanti jerk. Baru dua hari...

Anyway, firstly, did you guys catch Raya Rumah Terbuka AF7 - Kampung Kilang Berapi?

Kalao tak, hari kelima Raya akan ada repeat. Dapat mesej dari Dian bagitau. Plus, on top of that, heard yang hari ni punya edited to cut short sebab nak fit Era punya program.

Yang kang hari kelima panang sket.

Sapa tak sempat tengok, ni trailer for Kampung Kilang Berapi. By the way my laptop stars in it (aku cameo jerk). And Aril... ko memangggg sialllll (sapa tengok tau lah ngapa... heh!)


">

Ok la... nak layan online jap. Kejap agik ada hal. By the way, semalam gi Giant carik barang. Takde, so gi Tesco.

Kalao dulu kan, terkejut aku ada kedai bukak time Raya pertama. Ni lak, bukan saja buka... siap penoh. Pening.

But beli barang keperluan sikit... and found a new 'toy'. Amik ko USB powered fan. Sebab cooling pad aku da uzur, kipas ni (kuat gila walaopon pakai USB power je), it comes in handy (not to mention kipaskan aku skali).



Be posting a special entry slightly later.

Reactions: