Wednesday, September 09, 2009

Aksi berahi!

Beriya je kan title entry ni. Read on to see apa kena mengena headline sensasi nan hado nih.

Wow! I'm suprised!

Hari ni 09/09/09 and setakat ni takde berita membanjiri on the special occasion. Too much happening in the country for people to bother about more trivial, lighthearted stuff kot. Kan elok kalao leh jadi shallow and ignorant like some... that way mentaliti ada aku kisah can just take over.

Anyway, a quick note. The cow-prits were charged today. FINALLY!

Will the law find them guilty? Entah... will it have an impact on the upcoming by-election. Most probably.

Sedih kan. Bukan je negara lain nak hentam kita, orang kita - yes orang KITA -we are MALAYSIANS after all, nak spend more time bickering with each other gak. Gila kan?

Anyway, semalam got quite a bit of work done, pastu rush ke Istana Budaya tuk launching Cuci The Musical. Sounds fun, though honestly don't have a clue how it's going to be presented, but should be interesting.

Ni some pics of the cast involved.








Apart from the main cast in Afdlin, Hans, Awie and sapa nama sorang agik tuh... owh yeah AC, ada gak my faves in Adibah Noor, Vanidah Imran. Ada gak Harith Iskandar. It sounds like fun, so we'll see how that pans out.

Nak more info tu book tickets ke apa, tuh dia info kat bawah!




After I was done with that lepak with kak Vee (not Vanidah, the other Vee in Nur Aliah Lee) kat Pelita. Dinner post berbuka katanya. Banyak gak borak.

Abih je, jumpa the other Vee (Vanidah this time) and gi ke FRIM di Kepong tuk sambungan shooting dalam hutan tuk cita Jalan Lama. Banyak ok dalam hutan. Kecuali hutan ni tak ada... erm... 'penonton' macam masa kat Belum (and apparently kat Hulu Langat, the other location)

Cantik sangat set kat sana. Me likey! Amik ko scene nih.. ada katil tengah hutan belantara!




Tujuannya? Layan pic Vee dan Flin posing sat.



Motifnya tuk hot, love scene (propah kuat ke betul ni) between Que dan Marion Caunter. Erm.. tanak komen lebih. Tunggu cita ni kuar. Meanwhile, this is part of it kat director nya viewing area.



Lepak set dari tengah malam, sampai 7.30 pagik tadik! Aiyo! Malam ni meka last day of shooting before wrap. Vee racun turun padang tengok... sebab dia ada scene. Tengok kalao larat. Esok pon ada banyak event buka puasa.

In order of importance to me, ada preview of Papadom, then ada launching album Tahajjud Cinta by Datuk Siti Nurhaliza, buka puasa MIG dan PC Awan Dania 2.

Kalao ikutkan aku, aku nak gi dua, Papadom dan Tahajjud Cinta.. but see how. Ok nak abihkan keja sikit lagik so esok clear. And hopefully malam ni dapat lepak set Jalan Lama agik.


PS - Just a reminder guys. Kalao korang nak more up to date status aku add me on Twitter at http://twitter.com/klubbkiddkl - and also jangan lupa follow my blog (join up bawah chat tuh)

Reactions:

0 comments: