Monday, September 14, 2009

3D everything

Petang semalam berbuka kat MidValley lak. Sebab da nekad nak tengok Final Destination in 3D.

So berbuka la berasak-asak kat KFC sebab ada kengkawan yang kempunan nak pekena. Layan... tapi tension sikit tengok lautan manusia yang membanjiri the place.

Memacam... kalao korang follow me on Twitter - sempat la baca carutan 'live' aku. Merasalah.

I have to say one thing about MidValley though... their perhiasan Raya aku suka gila!!!


Tu dia - comic kampung in 3D katanya


Tengok bebetul... kat wayar lampu lip lap tu siap ada comic burung, and lampu dia pun siap ada 'pancaran'


Unlike Pavilion yang hado decorations for the festive period yang leh layan.

Anyway, got to see Final Destination FINALLY!



Plan da lama tapi tak kesempatan, plus tanak gi awal awal sebab nanti takleh enjoy. Thank you clautrophobia!

But seb baik I caught it in 3D. I remember, kalao tak silap aku the first and only time aku penah tengok 3D ni Jaws 3D tak silap aku, entah first time in Malaysia rasanya. I was damn young then, so tak ingat pe pe. Something like that... how would I know... da la lama gila da... da tua gila skang. Heh...

But it was AWESOME! Even iklan pun jadi besh! Sial je kan?

But seriously, not only do I love horror and gore flicks, watching something like Final Destination in 3D is a freaking dream come true. Siap elak elak bila benda melayang ke arah aku. Kalao korang da tengok, the last scene kan ada bara api ke haper tuh terbang nak kena minyak tu kan, aku siap tiup tiup lagi nak blow it away sebab rasa depan muka je. Jakun!

Merasalah cart diri sendiri. In case you haven't watched it - WATCH IT!

Aduh... sampai excited hari ni teringat. Rasa nak tengok second time.

Hari ni rajin gi opis nak clear stock story. Nanti aku story lebih sikit. Just wanna finish some stuff off. Rushing...

Reactions:

2 comments:

joe,
you should check out KLCC's decor for raya!
the concourse area carries the same concept macam MIdV, but they got Datuk Lat to draw his Kampung Boy ensamble! Gila cantik! I wonder sapa tiru sapa.

MidV nampak macam cheapo sangat compared to KLCC, very the beza Blackberry ngan Blueberry CSL.

oooo...nanti aku nak usha. tapoi i like MV punya. simple