Tuesday, August 04, 2009

Another for the collection

Tadik ada assignment Astro tuk screening dan promo rancangan ketika bulan Ramadhan kang.

Abih je dari nun jauh venue hado yang memerlukan passport gituh kat wilayah Equine Park, headed to Pelita nak lepak jap and discuss some stuff with the gang.

Syuib bak present yang dia beli dari LA. Tak sempat sampaikan sampai baru tadik. Walaopon aku ada kirim benda, kesian meka kat sana tak sempat jalan sangat. Takpe la. Takde rezeki.

Yang pentingnya, ni apa yang dia bak balik tuk aku.




Eh silap... bukan dia bak paper bag balik. Ni dia...



I likey! It's the 26th limited edition of Hard Rock's Signature Series T-shirts, from Jon Bon Jovi for the Philadelphia Soul Charitable Foundation fundraiser. Yeap... one more for the collection. CLICK HERE to read more if you're a collector - or if you just want something to read.

Gegas balik... too sleepy to update anymore.

Reactions:

0 comments: