Friday, July 10, 2009

Memorial at McD

Damn gotta rush this entry sebab nak keluar dah. Memang kelam kabut sikit hari ni sebab plans pushed earlier semua. So hate to be up at this unGodly hour. That alone tells you how much I am NOT a morning person.

Apapon da la tak cukup tidur semalam. Ni kena bangun awal! Benci!

Smalam ada several things happened.

One was kecoh ada member cita sana sini pasal something that happened. Erm.. tak yah aku cita sini. All I can say is, when karma bites you on the ass, MAN DOES IT BITE HARD! Mintak mintak orang berkenaan amik ikhtibar apa yang berlaku. Things happen for a reason. And that reason is wasted kalao masih tak sedar, dan perbaiki diri pas apa yang berlaku.

Aku tak tepuk tangan dengan apa yang berlaku, tapi sekadar mengharapkan, orang tu akan sedar apa dikatakan selama ni ada merit. Jangan salahkan orang lain je.

Kalao betul ada peluang lain, beringatlah saja jangan ulangi kesilapan sama.

Erm... bab lain. Perkembangan. Yeap, it does look like aku akan kembali ke bidang penulisan. Tapi nanti aku story agik kang da confirm. Apapon, company tetap akan jalan as planned, just banyak sikit keja aku pasni. Cari duit ma.. nak pakai Hummer sebelom umur 40 tapi takde bapa yang Datuk camtuh la gamaknya.

What else... owh... story bodoh.

Semalam nak ke RTM sebenarnya, nak catch the rehearsal tuk rakaman band indie tuk Raya. Kata je indie, tapi diselit persembahan special Liyana Jasmay. Amik ko.. indie ke. Me thinks RTM tak paham konsep.

Tapi yang kelakar masa nak on the way tuh, dapat call dari bebudak 6ixth Sense. Kisahnya kansel! Sebab?

Well it's an outdoor event. Pastuh, al kisahnya kan hujan semalam. Some bright person tak pikir nak jaga mixer bagai. Masuk air hawau! Meletup la gamaknya, kansel terus soundcheck dan rehearsal. Amik ko!

Smart!

Owh...also ada la kawan mengumpat masa time lepak, ada sorang producer hebat ni, kisahnya bangga sangat kutuk orang.

Time Michael Jackson punya memorial, decided nak kongsi pendapatnya yang begitu bernas sana sini pasal the show and all. Erm... whatever. Orang tu memang semakin jadik laughing stock gamaknya. Malaih nak campo...

Anyway smalam lepak kat McDonalds kat Bangsar in the end pas soundcheck kansel. Dah la nak carik tempat kat smoking section yang cantik. Ada mamat tidur mati selamba je! Sial!




Tension nya mamat tuh. Tido berejam agik tuh! Menyusahkan je kita terpaksa dok dalam. Masa kuar isap rokok, kita siap nyanyi Heal The World lagik, nak adakan memorial tuk dia. Manalah tau kalao memang da leh siap tuk dikapankan.

Macam haram mai tempat public camni tuk membuta.

Eh... tanak lambat tuk meeting. Nak gerak dulu. Malam ni aku update agik.

By the way... korang da vote aku tuk Ikea Go Clean Your Room contest ke belom? More or ess two days left... PLEASE VOTE! Tak sampai seminit je tuk tolong undi aku. Read the previous entry to find out how. Later...

Reactions:

1 comments:

He deserved it..read the fighting @ cari long time ago..