Wednesday, June 03, 2009

Zoom!

Rushing this entry sebab tunggu electrician and handyman sampai nih.

Semalam naik gila lagik. Total damage ikut ribu siot! First kat Nilai 3, and then ke Ikea. Damn!!! No more shopping for me after this! I swear! This is the last trip... for a while at least!

Korang tengok la apa dibeli!


What the??? Massive promo for Ikea ni...


The back of my car... korang tak tengok what's in the car boot agik nih


Gila ke haper. Aiyo!!! Anyway, started shopping about lunch at 1pm. Between Nilai 3 and Ikea, finished about 9pm! Kaki da nak patah masa tuh.

Once settle semua, dengan kereta cam moving truck penuh dengan barang, rushed to Subang to join the kids for futsal.

Adila and gang da ada, also Obri and Co. (sekali ngan Boolat dan Nadia). Layan tengok bebudak je main futsal, takde maknanya aku nak perasan konsep Gol Dan Gincu tengah letih nih. Followed by Akim dan family dia pastuh.

Met Imadean, pembaca blog dan chatter kat sini. Merasalah peminat Fazura yang paling fanatik (betul kan???) Heh!!!...

Ni some quick pics of yesterday's session. Maapkan le amik ngan phone je.

Ni Nadia. Seluar baju sapa la yang dia bawak nih... calon bini yang baik punya nih!


Nak amik action shot ngan handphone je.. salah sangat. Blur terus



The hostess with the mostest


Where Everyone Is A Star katanya...


With some fans yang main skali. Kalao korang chat kat sini, si Imadean yang pakai tudung itam sebelah Akim tuh. Teruja ek girl...heh!


After we were done, decided to take a quick drink kat mamak kat Taipan ngan meka. Letih banget!!! Need sleep so rushed bac home pastuh.

Ni bangun masih letih dan rushing ke Mont Kiara. Later je update lagik. Ni final pic masa makan. Ada orang bagi Akim buaya nih. Sesuwaiiiiii!!!! Teringat lagu Ratu. Ok ok.. merapu da... layan... be back later.

Makan diri! Buaya makan buaya! Heh!

Reactions:

8 comments:

Joe! Kalau dok kl/s'gor dah sah2x aku pi nompang shopping sekaki. Memang seronok giler shopping untuk hias rumah. Provided banyak RM lah. Tapi tak aci lah joe tunjuk plastik nyer jer. Orang nak tengok apa kat dalam tuuuu! Jangan luper amik gambar banyak-banyak lepas decorate rumah tu..tompang seronok jadik ler.

wow banyak gile shopin, nasib baik muat but kereta ... LOL
kid napa tak main futsal sekali?looked fun!! next time leh join nih...

joe dtg Nilai 3,hhehe dkt rumah akk tu.

nak buaye gak!! buaye kaler pink ade x?

huahauhauhau.... takde pink la AO.

bab decor nanti la aku tunjuk ok hasil. tapi tunjuk area office area je.

Anon, aku dua kali da ke nilai 3. bagitau la camna nak contact leh lepak skali.

a'a dokat bonar ngan rmh den kt bangi tuh...salu g teman mak/kazen beli lgsr bagai,brg2 hntrn kawen...huhu

Joe...
Memang macam tonkang pecah bilik ko. Tak pasti berapa ekor lipas yg tersimpan dicelah-celah timbunan tu. Memang harus kena OVERHAUL baik punye...

hi ol...

nak tgk pic futsal ari tu pegi kat http://imadean.blogspot.com

joe..gmbr ko pun ada tauu!!