Saturday, June 20, 2009

Hmmm

Kalao bukan kerana Pesta Malam Indonesia 3 malam ni, aku rasa da terjun KLCC, kalao tak mampos, panjat balik (atau rangkak balik kalao kaki patah), terjun agik, dan repeat process sampai bebetul mampos.

Tension sangat. Dapat berita kurang elok, pastu ada benda bebetul downkan aku. In fact several things. From personal to professional nya soal. But there was a silver lining too... several in fact.

Entah. Emosi aku tak menentu lak seharian. Terlalu banyak berpikir. Stress mula mendatang. Ish ish ish... tak paham perangai orang. Oh well... serahkan segala pada Nya.

Too tired and emo to blog about Pesta Malam Indonesia tonight. Had fun like hell... and it definitely made my day and took off some weight off my mind.

Now need to sleep... nay hibernate even sebab the show that alleviated some of my personal issues, has taken a toll on me further physically.

Yang pentingnya, got some time to talk to Fadly dari Padi, one of the bands I respect most for the intellectualism of their music. Aku suka sangat! All the bands tonight memang hebat gila... tapi Padi and Sheila On 7 tetap my favourites no matter what anyone says because they brought the house down with all the stuff I love so much.

Balik tadi bukan dengan tangan kosong. Selain beratus pic (matilah aku nak upload semua), I also brought home Padi merchandise courtesy of bebudak Padi yang bak some stuff here.

Got a Padi t shirt (bukan yang hazab murahan nya ok, kain lembut, dalam siap Padi official merchandise) and also Yoyo's official Padi drumsticks (motif nak tuh walaopon tak main drum???)




Rencana besar. Memang! Matilah sapa sapa salah baca kata bencana besar. Matilah lagik kalao leh juling baca banci besar! Ok la guys... time to call it a night.

I've got so much going on in my head, don't know how I'm going to sleep.

Esok kalao larat nak ikut ke Putrajaya for show Aishah, Obri dan Zizi. But pening sebab Monday banyak benda nak wat. Dari awal pagi sampai malam.

Night all...

Reactions:

7 comments:

bro...ala...kalau dtaang putrajaya tadi dpt ar jumpa kan...huhuuh

hey... so you're klubbkidd, eh? the red-haired guy walking round in front of the stage... we were the ones being crushed into the iron-barriers...heheheh...

great to hear that you enjoyed So7's performance like we SheilaGank did! they rock (as they usually did)!!!

next time they're here, we're sure to invite you for our usual members-only-event!

ps: SO7's performing in HRC Jakarta this 4th July... it's been awhile since they get to perform there... if you have the time, pegi lah tengok.

Wow!!! Nice shirt..!! i Like :) beruntung joe..

-Denise-

AFIQ : tak sempat lor.

SheilaGank : korang yang mana ek! gila... aku memang salute SO7 dari dulu. they my number 1 band. alamak. jakarta? tak ada budget. huahauhauhaa. anyway aku banyak pics meka nak post nanti. tunggu ek.

Anon : i love the shirt too. material pon lembut gila!

JOE!!!!!! rindulah. tunggu la kemunculan si rambut merah semalam. last2 aku lepak ngan J je. aisyah macam goreng pisang panas k....

~yantie~

sorry cik yantie berbaju urung dan manis. ada hal family smalam.

takpala.pasni kalua de ke event btau la ek...