Thursday, June 04, 2009

Connecting people

Semalam plan nak ke Anak Wayang, but was too lazy to go catch Pentas Anak Wayang cause letih gila, terlopong depan laptop je jawabnya.

I have finally sorted out the office. Semalam rush nak apply for phone lines, internet connection, Astro connection.... the nitty gritty. So definitely esok and hari Isnin settle je, things will be up and running.

Sorry la takde masa sangat nak posting entry panjang lebar seperti biasa. Bear with me for just a couple of days sebab aku kalao kat rumah kat Klang online biasa je. Tapi bila dok rumah Mont Kiara lom ada internet connetion leceh sikit.

But things will be ready soon and masa tuh, berejam la korang nak abih baca kang.

Apapon, jangan lupa vote me for the IKEA Go Clean Your Room Contest!

Be blogging soon, guys and gals. Nak abihkan keja sikit...

Reactions:

0 comments: