Friday, June 19, 2009

The answer is?

Semalam together ngan the other half of J² bak bebudak Aishah, Zizi dan Obri ke soundcheck tuk show kat Putrajaya.

Motif kita lak yang bawak? Motif nak speku? Heh... dah jadik artis J² ke? Matilah aku kena carut pasnih sebab nak undang speku lelebih lak. Suka hati aku lah. I mean, this is for the fans, and if you b*tching, then just be reminded to read the disclaimer yang da berzaman sebelah kanan blog ni ek.

Anyway, it could be any one of them, or all of them... or even none of them (tetap takde jawapan kan). But we have taken on (a) talent(s). Heh... Confirmed!

Balik bab event.. fun la gak sebab the venue, right across from the Putrajaya Pullman Lakeside. Memang cantik tempat tuh. And semangat bebudak wat show. Korang layan je la pics.


Alahai... comeinya dua orang nih


Obri dan Zizi sempat nak goof about. Aishah layan phone lak


The view of the venue



Zizi dengan seseorang pembaca blog yang tegar tapi konon nak remain anonymous (dan sebenarnya tak bagi aku letak pic ni) yang juga menguruskan majlis ni


The kids with Datuk Othman


Love the view!


After we were done, Juan rushed Zizi yang ada show lain. Aku bak Aishah dan Obri gi lepak makan dulu kat Hartamas Square.

We were then joined by Juan later, along with orang ni, orang ni (yang da nak gi Hollywood da banggakan nama Malaysia (bukan feeling jerk ok!) dan kemudian last sekali Zizi yang lepas show joined up.

Cutenya pakai cap si Aishah ni


One for the album


Banyak gak antara tujuh orang kami dok berborak (matilah tujuh cam ada significance je semalam... gelak sambil guling sat). It was good for the kids, and also for us.

Tapi all in all, kira at least kira wakil J², Bob Mesra Entertainment (BME) dan f~ter six dapat gak artis baru. Eh.... silap.. dapat gak nasihati artis baru-baru nih. Lepak je ok, takde benda pon.

Anyway, actually banyak lagik pics, masaalah malas nak transfer. These were from my phone, yang lain dalam camera. Nanti je la ek. Kalao tak pon Ahad nanti I take more of these three kids.

By the way... gi 7 Eleven jap. Saw this. The things they sell... tetiba.... motif pisang?



Be back tomorrow cause it's time to party out with Pesta Malam Indonesia 3. See you guys at the fest ok!

Reactions:

8 comments:

hi JOE..
u know anything bout reunion concert x??bukan ape..i miss AWOK..hu2

semuanya pertengahan bulan julai. nanti aku bagi info ek kakjahku

ok JOE..
BTW..Kj dgr AWOK akn p indon 15 july..2 bln katanye...xclash ke nant??

da masuk ke komen ak tadi bro?tak hengat la plak da send ke belum

wah wah wah joe...kemain lagi eh. jadi jugak ko carutkan aku!!! :P asal tak datang semalam? i miss lor :D

Speku...AISYAH kot??? ZIZI dah dgn Cat farish, takkan OBRI pulak?

speku la korang puas2. huahauhauahua