Tuesday, June 09, 2009

Another day...

My damn electrician cancelled again. Janji hari Khamis lak baru nak settle semua. Oh well... at least skali masuk ngan Streamyx kat office, so ok la. Whatever. That gives me tomorrow off to settle everything else I need to settle.

Tadik drop by the office nak just put in some stuff, and some finishing touches, and then si Juan dan Akim mai. Had a bite and then ke salon nak hantar dak tuh betulkan sikit rambut dia. Been a month since the show finished and he needs a touch up. Not to mention Juan too needs some help with his.

Three damn hours sitting my ass down waiting for these people nak lawakan rambut. Matilah!


Straightened


Wash and blow


Ironed


And voila!


You guys like it?


And Juan? Nyanyi skali... "Pagi yang gelaaaaappppp... kini sudah terangggggggg"


Akim nya rambut sama je lebih kurang time makeover dia dalam Akademi dulu, cuma bahagian belakang da takde benda mohawk tuh. So minor difference je sebab rambut tuh suit dia.

Anyway, after we were done, we were joined by Muzaffar for dinner. Kat Pelita. Tapi kali ni Pelita Hartamas lak.

Sayang aku arrived from Terengganu and bawak dia for supper.

Sampai rumah je, ngantuk sangat... goodnight guys... malas update panjang-panjang... be back soon.

Reactions:

5 comments:

akim!!! kurang ske the hair.. but maybe nnti2 akan okay kot.. hhehe.. btw, joe, nak cupcakes x? hihihi.. nnti saya buatkan!! oh yeah! hhahaa

Joe.. gi saloon... wah nak ikut la... ni tgh fenin nak gi salon mana potong rambut yang cantik ni... comel la plak dak Akem ni... best tak saloon tuh?

his hair remind me of tomok. hmm, maybe sbb baru buat kut

matilaa dak tuh prasan diri sndiri makin kacak. hahaha..

Baguslah kalau rajin jaga ketrampilan diri especially hair, maklumlah mahkota wanita dan lelaki jua these days. Anyway, imej ini sesuai dgn Akim...