Thursday, May 28, 2009

Spiderman mamak

Fuh! Amik ko! Kemalasan melanda! Nak update log leh terlupa. Takper la. After berbulan update daily dengan gigih, I think I'm allowed to slack once in a while kan.

Semalam didn't do much. Wasted time in traffic as usual when I went to KL. Kali nih nak gi ofis Nuffnang nak settle kan benda. Whoa! They have a huge office. Me likey! Even though dengki there was about a dozen of them in an office space which could easily fit three times that number.
Some things are so unfair. Heh!

Then much later pas lari sana sini to pick up some stuff before heading home. I hate the traffic in town. Serious. Bagik aku pening each time I drive. And then I end up tired and sleepy by the end of the day.

Pas tidur and all, short nap la katanya, headed to Shah Alam tengah malam nak temankan Helmy, my old buddy yang aku kenal sejak sekolah rendah. Eh jap.. kita tadika sama skali kan?

Hah... ada orang tuh da la hospitalised bagai, tapi ngan IV drip and all (or whatever you call those things stuck in you with valves tuk nak suntik sana sini nya, leh lagik nak merambu kuar ke mamak. So temankan je sampai subuh.



Lepak kat Darul Ehsan kat Seksyen 19. When I saw this.

Matilah ko kan, depan customer, rajinkan diri jadik Spiderman bagai jumping from one table to another dalam usaha nak membersihkan kipas dan lampu katanya.

Keji sangat ok tempat makan nak feeling cleanliness is next to Godliness camnih. Takleh ke tunggu sampai takde orang nak makan minum ke nak feeling playground gituh dengan konsep jungle gym. Gila la.. That makes me just think a lot longer about ever eating there again. Seb baik port biasa kat Pelita Bangsar tengok meka cleaning tak penah camnih.

Gila seribu kali gila...

Ok la.. I need to pick up stuff tomorrow... so nak tidur awal. Be blogging tomorrow...

Reactions:

3 comments:

betullah..xbersihlan kan...kalau rajin pun tunggulah xde customer or ms kedai tutup...GILA..

Joe...nak respond pada posting you bertajuk Yum... Hopefully dengan penubuhan company u bertambah meriahlah industri muzik kita. Kalau boleh, do your bit untuk video clips lagu-lagu... some of them are very the amaturish. All the best 2 u.

God willing.... sebab benda camtuh kena ada orang ngan duit betul2 caya kemampuan kita nak wat perubahan gak.