Wednesday, May 27, 2009

Shorty

Hari ni memang entry yang pendek.

Patutnya gi ke Langkawi malam nih, tapi tak jadik la pulak. Aduh.

Takpe. Takde rezeki tuh. Esok lak kena rushing cam orang gila sikit sekeliling ibukota, so takde mood nak blog panjang for today.

Got some stuff to sort out tomorrow.

Dah lepak beberapa hari ni, kena rajinkan diri lak. Jumaat gi shopping barang-barang lagik sebab Sabtu officially move into my new place kat Mont Kiara.

Berjiran la dengan Sarimah. Walaopon rumah dia tiga minit dari rumah aku kat Solaris. Jiran ke? Heh! Kira same community la gituh.

Ok.. post later guys.

Reactions:

0 comments: