Friday, May 08, 2009

Kuarantin




Heh.. kuarantin bebudak calon AFMASUK bermula hari ni. Kesian kena berkurung lagik walaopon da abih tempoh berkurung.

Anyway, ari nih tak jumpa meka. Ala ala dalam Akademi, they'll be kept away from the public sehingga AFMASUK diumumkan.

Tapi esok nak gi jumpa bebudak tuh nak slow talk ngan meka sat.

By the way, proses AFMASUK nih, just to say, sapa kena AFMASUK tu immediate quarantine sehingga masuk ke dalam Akademi.

Today sorting out some stuff. Damn.. I so need a holiday. Berbulan aku merungut tak sempat agik nak cuti. Takpe. Abih Akademi Fantasia aku nak cuti seminggu. Nak lama lagik takleh lak, nak layan Faz da start Anak Wayang lak.

Ok la.. I have some work to finish up. Tomorrow nya entry aku akan letak berbillion pics, so awas sapa line slow. And be sure to watch esok nya Konsert Akademi Fantasia minggu kesembilan esok cause I know it's going to be good.

Later...

Nak tidur sambil layan my favourite song antara lagu tugasan esok, Where The Streets Have No Name.

Reactions:

4 comments:

Kalau based on Friday latest AFMASUK, nampaknye Aril la, Aisyah nak kejar jauh sangat. Unless ada last minute strategy from Aishah FC. GOOD LUCK to them.

Tak payah. Aishah dah kena 'daylight robbery'. Bazir duit/masa jer. By all means let Aril have it. Good luck.

bkn sedap pun aishah...bila kt luar bru nampak gedik

aril sedap, aril best...kt luar, kat dlm tak gedik.. AFUNDI Aril