Sunday, May 10, 2009

Konsert Akademi Fantasia - Minggu 9 (Part 3)

Just few more pictures sebelom final entry with pics persembahan dan ulasan.

First... apa tertulis dalam kad yang Akim bagi Aishah along with the rose tuh? Betul ke meka dua nih? Heh! Nak kata gimik kena kenen... dulu Khai pun ada Zarina, pastu orang kata kenen bila da mula rapat ngan Rosma kan?! Matilah...last-last amik ko Sehati Berdansa. Heh!






Yang ni takde kaitan sebenarnya.. ni isi beg Fida, personal assistant Sarimah. Mak aih bekal macam-macam.



And what is this? Ni buku Hotlink yang menampilkan ringtone download. Dayang Nurfaizah aku kenal lah. Siti Nurhaliza aku pun kenal. Dayang Nurhaliza tak kenal lak... Heh! Oklah... merapu lak. Aku post entry next secepat mungkin. Pening banyak pics nak upload...

Reactions:

9 comments:

heheheh...first! :D
gamba aril and aishah cute!
I'm Yours akim utk aishah cute!
selongkar beg asst sarimah pun cute!

nyehehehehe.... :D

luvsushi...

Hafiz memang superb nyanyi lagu I believe I can fly. Cukup dramatik. Meremang bulu roma. Terfikirlah pulak apa kata kalau astro bagi Hafiz lagu Sampai Syurga (Faizal Tahir). Lagu tu memang dramatik dan endingnya yg excitement. Pasti jadi sejarah dan konsert akhir yang tak dpt dilupakan kalau hafiz dapat bawa lagu sampai surga dalam konsert final. Joe tolonglah sampaikan pada astro agar hafiz diberi lagu sampai syurga... please......

ha'ah..setuju lagu Sampai Syurga untuk apiz :) tapi tu lah...kalo astro dah kasi lagu lain, susah juga nak buat perubahan pada saat2 akhir nih.

i truly hope lagu2 utk final hebat dan meninggalkan kesan utk audience. paling penting, mesti sesuai dgn suara students and music arrangement acis kena kasi gempak! all the best! :D

luvsushi...

Hi joe sorry ek ganggu kat blog tapi i nak tanya sikit lah. Apasal bila i pegi kat tiket access yesterday meka kata tiket rm 10 je yang available? And just wondering (since astro belum lagi bagi info) kat map tu kan ada yang kata seats reserved, tu untuk official fanclub ek? thanks joe ^_^

Joe...I would like to thank you for sharing with us the photos you took selama AF7. Appreciate the nice photos.....as I know you are a busy man these days.

(Dengan nada sedih dan muka yang dibuat-buat sedih) Dengan ini saya selaku prinsipal menggunakan kuasa saya mengumumkan keputusan rasmi konsert akhir AF7;

1. Juara: Aril
2. Vokal terbaik: Aril
3. Persembahan terbaik: Aril
4. Pelajar paling popular: Aril
5. Pelajar paling disayangi tenaga pengajar: Aril
6. Pelakon terbaik: Prinsipal Tiara
7. Pelakon pembantu terbaik: Tenaga pengajar dan produksi AF7
8. Pengundi terbaik: Pengundi-pengundi yang kena tipu oleh astro
9. Pengampu terbaik: Joe Klubkidd..

bestnyee:))
i love when akim gaves aishah bungaa!
actually i'm a little bit jealous :P,
but dea dah suke kn, nk buat cmner.
hehehhe. mula2 ingatkan msti astro yg suro bg kt aishah tp wow,
ble tngk blog niee ternyata mmg akim nk bg sbb siap ade i'm yours haa. haha
btw i love akim performance and i hope lpas dea kluar dri af,
he gonna bile dea jd juara :)

*he gonna wears the biggest smile* bile dea jd juara.
tlupe plk nk abeskan ayat kt atas,
too exited.

joe klu ble bg lg banyak pic2 dorg lg bagus......aku ske....bkn stakat yg g final jew...yg dah tkuar jg......aku tgu nx week....aku tau dorg msti pefom tym final nti....ex aishah n zizi....lg bnyk lg bgs..syg ko joe....